پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

واکنش ظریف به حجم فروش تسلیحات آمریکایی

وزیر امور خارجه گفت: آمریکا بیشترین هزینه‌های نظامی را در جهان دارد ولی نگران ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 02
کد خبر: ۴۱۸۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در حساب کاربری خود در توئیتر با اشاره به حجم فروش تسلیحات آمریکایی در جهان نوشت: آمریکا مدت‌ها است که در صدر کشورهایی است که بیشترین هزینه نظامی، فروش سلاح، آغاز کننده و تحریک کننده جنگ و سود جویی از درگیری‌ها در جهان است.

 

وی افزود: در زمانی که پمپئو که در حال گسیل سلاح به جهان است، درباره ایران که تا سال ۱۹۷۹، مشتری بزرگ تسلیحات آمریکا بود، نگران است.

 

گفتنی است، مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا بارها با اشاره به قطع‌نامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، نسبت به پایان زمان تحریم‌های تسلیحاتی ایران هشدار داده است. وی بدون اشاره به حجم فروش تسلیحات آمریکایی به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، این اتفاق را موجب آغاز یک رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه دانسته بود.

 

هفته گذشته نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که وزارت خارجه آمریکا تلاش می‌کند با ارائه یک قطع‌نامه به شورای امنیت، تحریم‌های تسلیحاتی ایران را که طبق برجام و قطع‌نامه ۲۲۳۱، ۲۷ مهر به پایان می‌رسد، برای مدت نامحدودی تمدید کند.

 

نیویورک تایمز در ادامه مدعی شد: آمریکا در صورتی که نتواند از طریق شورای امنیت مانع برداشته شدن تحریم‌های تسلیحاتی شود، می‌خواهد با ارائه یک دلیل حقوقی به برجام بازگشته تا از فرآیند ماشه یا همان اسنپ پک برای بازگرداندن کلیه تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه کشورمان استفاده کند.

 

«جوزپ بورل» هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا هفته گذشته اعلام کرد که آمریکا با خارج شدن از برجام، دیگر عضوی از توافق هسته‌ای با ایران نیست و نمی‌تواند از مکانیسم ماشه استفاده کند.

 

منبع:مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار